مهندسین مشاور مقاوم سازی

مهندسین مشاور اشخاص یا گروهی هستند که در زمینه های طراحی، مشاوره تخصصی، طرحی و... به عنوان یک کارشناس عمل می کنند و بسته به نوع تخصصی که دارند، جزئیات وظایف آن ها مشخص می شود.

مهندسین مشاور مقاوم سازی در برابر زلزله

امروزه با گسترش جمعیت و صنعت ساختمان سازی و افزایش نیاز به ساختمان به ویژه مسکن، لزوم بهره وری حداکثری از ساختمان ها و بناها بیش از پیش احساس می شود. همچنین ایمنی یکی از مهم ترین فاکتور ها در ساخت یک بنا می باشد. مقاوم سازی ساختمان روشی است که علاوه بر بالا بردن استاندارد های ایمنی در ساختمان، در بهبود عملکرد و افزایش بهره وری ساختمان موثر است. البته امروزه مقاوم سازی بیشتر برای مقابله با حوادث غیرمترقبه و به خصوص زلزله مطرح می شود تا جایی که از آن بعنوان بهسازی لرزه ای نیز یاد می شود. مقاوم سازی را بسته به نیاز ساختمان، می توان موضعی و یا بصورت کلی انجام داد. این موضوع باید توسط گروه مهندسین مشاور مقاوم سازی صورت پذیرد که تخصص ویژه ای در این زمینه دارند و کوچکترین جزئیات نیز اهمیت می دهند.

مهندسین مشاور مقاوم سازی همگون

شرکت مهندسین مشاور همگون با بیش از چهار دهه تجربه ی موفق در کلیه امور صنعت ساختمان و اجرای پروژه های عظیمی همچون بیمارستان ها، هتل ها ، مجتمع های مسکونی و... در شهر های مختلف استان اصفهان و سایر استان ها، با بهره گیری از دانش روز و با برخورداری از تجارب کارشناسان متخصص و همراهی نیروهای کاردان، آماده ارائه خدمات در زمینه های مختلف مقاوم سازی از جمله مشاوره، کارشناسی و اجرا به روش های مختلف با بهترین کیفیت می باشد.

مهندسین مشاور مقاوم سازی

گام های مقاوم سازی ساختمان

اولین گام- طراحی و محاسبات

همواره نمی توان از روشی به عنوان بهترین روش مقاوم سازی، یا روشی مناسب یاد کرد و هر بنایی بسته به اسکلت ساختمان، معماری، میزان نیاز ساختمان به مقاوم سازی و همچنین ایراداتش باید کارشناسی شود تا بهترین روش برای آن انتخاب شود.
اولین گام در مقاوم سازی کارشناسی و محاسبات پیش نیاز مقاوم سازی می باشد. جایی که نیاز به مهندسین مشاور مقاوم سازی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. قبل از شروع مقاوم سازی پیش نیازهایی لازم است که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بررسی معماری بنا و پیش بینی محدودیت هایی که ممکن است هنگام مقاوم سازی، در داخل ساختمان رخ دهد.
  • بررسی موقعیت بنا و پیش بینی محدودیت هایی که ممکن است هنگام مقاوم سازی، در خارج از ساختمان رخ دهد.
  • شناخت تمامی ضعف های ساختمان.
  • شناخت المان هایی که نیاز به مقاوم سازی دارند.
  • کارشناسی و تعیین روش مقاوم سازی.
  • انجام محاسبات لازم و برآورد نهایی قیمت.

همچنین موارد دیگری که ممکن است بسته به شرایط خاص یک ساختمان به وجود بیاید و همگی از وظایف مهندسین مشاور می باشد.

گام بعدی- اجرا:

اجرای مقاوم سازی روش های زیادی دارد که تعیین این روش در مرحله طراحی و محاسبات توسط مهندسین مشاور انجام می شود. تعدادی از این روش ها کلاسیک و قدیمی تر و بعضی دیگر نیز بروزت هستند. روش های کلاسیک مانند کاشت میلگرد، ژاکت فولادی/ بتنی، میراگر، دیوار برشی و.... عموما پر هزینه تر و پر زحمت تر است ولی روش های نوین همچون الیاف FRP(نوعی فیبر پلیمری) کم هزینه تر بوده و اجرای آن راحت تر می باشد.

نوشتن دیدگاه