شرکت های معتبر هوشمند سازی ساختمان

امروزه با گسترش و پیشرفت تکنولوژی بسیاری از شرکت ها به کمک صنعت اتوماسیون کلیه سیستم های برقی ساختمان اعم از روشنایی، سرمایشی، گرمایشی، صوت، امنیت و .... را تحت کنترل و مانیتورینگ از راه دور قرار می دهندکه به آن هوشمند سازی ساختمان نیز می گویند.
بطور مثال شما می توانید حتی زمانی که در منزل نیستید، دمای منزل را تنظیم کنید یا سیستم روشنایی را کنترل کنید و بسیاری موارد دیگر.

اسامی شرکت های معتبر هوشمند سازی

در حال حاضر شرکت های بسیار زیادی هستند که پروژه های هوشمند سازی ساختمان را طراحی و اجرا می کنند ولی هر انتخابی بهترین انتخاب نیست. شرکت مهندسین مشاور همگون با رعایت اصل مشتری مداری و رضایت مشتری همواره آماده ارائه مشاوره ، طراحی و یا اجرای سیستم های هوشمند ساختمان می باشد.

شرکت های معتبر هوشمند سازی ساختمان

آشنایی با ساختمان هوشمند

هوشمند سازی ساختمان دارای سطوح مختلف است. به طور مثال شما می توانید با کنترل سیستم روشنایی ساختمان یا تهویه هوای آن، به نوعی یک ساختمان هوشمند داشته باشید ولی در سطوح بالاتر حتی می توان تمامی تجهیزاتی که با برق کار می کنند را عملا تحت کنترل و مانیتورینگ قرار داد که در این صورت به هوشمند سازی کامل رسیده ایم.

مزایای یک ساختمان هوشمند :

  • بهینه سازی سیستم های روشنایی، تهویه و... در زمان عدم حضور در منزل
  • شناسایی تجهیزات معیوب و میزان مصرف تجهیزات
  • مانیتورینگ مصرف انرژی تجهیزات
  • افزایش امنیت ساختمان
  • قطع خودکار آب، گاز و... در زمان بروز حوادث
  • و بسیاری مزایای دیگر.....

هوشمند سازی تاسیسات ساختمان

برای هوشمند سازی هر بخش در یک ساختمان نیاز به ابزاری است که مهمترین آنها سنسور ها می باشند. سنسور های فشار، روشنایی، گازی و... از جمله سنسور هایی است که به وسیله آنها همه ی تاسیسات ساختمان اعم از الکتریکی و مکانیکی هوشمند سازی می شوند.

  • هوشمند سازی الکتریکی: هوشمند سازی بخش الکتریکی ساختمان که عمده دلیل آن بهینه سازی مصرف انرژی می باشد. مانند: هوشمند سازی تابلو برق و تاسیسات، هوشمند سازی روشنایی، هوشمند سازی سیستم اعلان حریق و....
  • هوشمند سازی مکانیکی: هوشمند سازی بخش های مکانیکی و موتورخانه ای ساختمان که جزء سطوح بالای هوشمند سازی می باشد و به طور کلی شامل هوشمند سازی بخش های مربوط به سرمایش و گرمایش ساختمان از تاسیسات گرفته تا بخش اندازه گیری دما.

شرکت های معتبر هوشمند سازی ساختمان

سناریو در ساختمان های هوشمند :

در مراحل هوشمند سازی ساختمان میتوان سناریو های مختلف تعریف کرد. به فرمان های اجرایی کاربر در یک زمان تعیین شده و به صورت خودکار سناریو می گویند. بطور مثال میتوان برای غروب سناریو تعریف کرد تا فرمان هایی نظیر تامین نور کافی توسط تجهیزات روشنایی، مناسب سازی دما و .... انجام شود.

طراحی و اجرای هوشمند سازی ساختمان :

حال که میخواهیم یک ساختمان هوشمند داشته باشیم ابتدا باید طراحی آن را انجام دهیم. برای طراحی ابتدا نقشه ساختمان به همراه خواسته های کارفرما توسط کارشناس بررسی می شود که خروجی این بررسی، نقشه فنی هوشمند سازی به همراه برآورد قیمت است.
پس از مراحل طراحی نوبت به اجرای پروژه میرسد که طبق نقشه فنی طراحی شده برنامه نویسی های لازم انجام می شود، تابلوی هوشمند تعبیه می شود و سنسورها جایگذاری مناسب می شوند و نهایتا پس از اجرا کردن اتصالات و همچنین نرم افزار های پشتیبانی ما یک ساختمان هوشمند خواهیم داشت.

نوشتن دیدگاه