اگر به دنبال ساخت یک خانه ایمن و زیبا هستید ابتدا باید بودجه خود را تعیین کنید. بودجه حرف اول را در اجرای پروژه های ساختمانی می زند. در واقع هرچه بودجه شما بیشتر باشد دست شما برای ساخت یک ساختمان زیبا و منحصر به فرد باز است. گام بعدی انتخاب یک شریک یا بنگاه ساخت و ساز حرفه ای است. از آنجایی که مراحل ساخت و ساز به ویژه امور شهرداری پیچیدگی های خاص خود را دارد، بهتر است صفر تا صد اجرای پروژه خود را به دست شرکت های عمرانی بسپارید. این شرکتها به صورت اصولی با توجه به بودجه شما بهترین بنا را به شما تحویل خواهند داد. تنها کاری که شما انجام می دهید این است که در خانه خود در کنار خانواده تنها منتظر اتمام پروژه ساخت و ساز خود باشید. اما اگر خودتان قصد ساخت ساختمان را دارید ما در این مطلب شما را کمک میکنیم تا با نکات ساختمان سازی آشنا شوید.
خدمات ارائه شده در مشاوره انلاین
- انتخاب نوع سازه: در اولین گام شما باید بین سازه فلزی و بتنی یکی را انتخاب کنید. در ساخت ساختمان های فلزی از پروفیل های فولادی و آماده استفاده می شود. این روش خیلی سریع بوده و اجرای آن کمتر از ۱ ماه طول میکشد (به شرط اینکه تمامی منابع مالی و انسانی تامین باشند). البته این روش معایبی هم دارد که مهمترین آن زنگ زدگی، خوردگی و ضعف در برابر آتش سوزی است. در مقابل، ساختمان هایی با اسکلت بتن آرمه رایج ترین نوع سازه ساختمانی محسوب می شوند. این سازه ها مقاومت خوبی در برابر زلزله از خود نشان داده و در هنگام آتش سوزی خسارت ناچیزی به همراه دارند. عیب بزرگ آنها هزینه زیاد و مدت زمان طولانی اجرای آنها است.
- پیش خرید مصالح: با توجه به افزایش روز افزون قیمت مصالح بهتر است آنها را پیش خرید کنید. با این کار دیگر نوسانات قیمت ها در هزینه های نهایی نقش نخواهند داشت. یادآور می شود قیمت را بر کیفیت ترجیح ندهید. درست است که مصالح ارزان قیمت در صرفه جویی هزینه های نهایی نقش بسزایی را ایفا می کنند، اما در بلندمدت می توانند خسارت هایی غیر قابل جبران به همراه داشته باشند.
- توجه به متراژ زیربنای قابل ساخت در کل پروژه: هنگام ساخت باید به این نکته توجه داشته باشید که متراژ مفید برای اجرای پروژه چقدر است. گاهی اوقات مساحت بیش از حد زیربنا مشکلاتی را در اجرای پروژه به همراه دارد. به گونه ای که اگر ملک شما در منطقه ای قرار داشته باشد که امکان اخذ مجوز برای ساخت واحدهای متراژ بالا وجود نداشته باشد، باید به فکر تفکیک آن باشید.
مشاوره انلاین اقتصادی و توجیه اقتصادی ساخت و ساز
قبل از هر چیز باید هزینه های تقریبی پروانه ساختمان را به همراه درآمد حاصل از فروش بررسی کنید. سایر موارد نظیر محاسبه بازگشت سرمایه، درصد سود سرمایه گذاری، زمان خواب سرمایه، هزینه های تقریبی ساخت و اجرا را نیز باید مد نظر قرار دهید. با توجه به افزایش بی رویه قیمت مصالح و ملک بهتر است صفر تا صد پروژه خود را به آژانس های عمرانی بسپارید.